Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres

A kosár részletes tartalma
Letöltések

Kiemelt termékek

Hörmann BiSecur szett: 1db HET/S 24 rádióvevő + 2db HSE 2 BS távirányító Hörmann BiSecur szett: 1db HET/S 24... Bruttó ár: 49 149 Ft
Akciós ár: 44 900 Ft
Hörmann ThermoPro bejárati ajtó, fehér

Hörmann ThermoPro bejárati ajtó, fehér

Típus: Hörmann ThermoPro 010/2016 bejárati ajtó. Méretre gyártva (sz x m): Minimum méret: 875 x 1875mm -- Maximum méret: 1250 x 2250mm. Szín: fehér - RAL9016 Felület: selyem matt – Silkgrain. Kivitel: DIN balos vagy jobbos.

Ajtólap
Az összes ThermoPro ajtó kívül-belül teljesen egysíkú, 46 mm vastag, belső szárnyprofilos és vastag falcos, acél ajtólappal van ellátva. A teljesen egysíkú felület belső nézete megfelel egy lakótéri belső ajtónak, így optimálisan illeszkedik az Ön beltéri ajtóihoz.

 

Szárnyprofil
A többrétegű alapanyagból készült szárnyprofil révén jobb a hő-gát és nagyobb a stabilitás. Ezáltal az ajtólap vetemedése hosszabb távon is kizárható.

 

Hőszigetelés
A PU-kihabosított ajtólapnak és a hő-hídmentes kivitelnek köszönhetően a ThermoPro ajtók az Ön otthonának nagyon jó hőszigetelést, akár 1,2 W/  (m²·K) UD-értéket biztosítanak.

 

Tok
Hő-hídmentes, 60 mm-es alumíniumtok.

 

Tömítés
Ezzel Ön értékes energiát takarít meg: a 20 mm magas, hő-hídmentes, dupla tömítéses alumínium-műanyag küszöb csökkenti a hő veszteséget. A lábrésznél szél és vihar elleni védelmet nyújt a kiegészítő kefetömítés.

 

Kilincs – választhatóES 0 (kilincs-kilincs) vasalattal - Kívül U-alakú nemesacél kilincs, belül U-alakú nemesacél kilincs vagy ES 0 (váltógarnitúra) vasalattal - Kívül U-alakú nemesacél gomb, belül U-alakú nemesacél kilincs.

 

5-ponton záródó biztonsági zár
Így biztonságban érezheti magát otthon: 2 kónuszos forgó retesznyelv befordul, 2 kiegészítő csapzár és 1 zárretesz betolódik a tok zárlemezébe, és az ajtólapot erősen a tokhoz húzza. A Soft-zárnyelv révén az ajtó nagyon halkan záródik.

 

Csendesen záródó zárnyelv

 

 

Zárretesz

 

Forgónyelves reteszelés biztonsági csappal. Alapkivitelben a lehető legjobban felszerelve, mert a márkaminőség a döntő a részletekben is.

 

Biztonság a pántoldalon. Jó, ha a négy fal között biztonságban tudhatjuk magunkat. Ezért  a  ThermoPro ajtók a pántoldalon kiegészítő biztosítással rendelkeznek, így az ajtó kiemelése gyakorlatilag lehetetlen.

 

 

Hengerzárbetét.Alapkivitelben 5 kulccsal szállítva. Vész- és veszélyfunkcióval, azaz az ajtó akkor is zárható, ha egy kulcs belülről a zárban maradt.


SZÁLLÍTÁSI DÍJAINK

  • Súly: 68
  • Garancia időtartama: 5 év

Kapcsolódó termékek

Áraink bruttó árak, az ÁFÁ-t már tartalmazzák!

Vissza az előző oldalra