Kosár

Az Ön kosara jelenleg üres

A kosár részletes tartalma
Letöltések

Kiemelt termékek

Hörmann BiSecur szett: 1db HET/S 24 rádióvevő + 2db HSE 2 BS távirányító Hörmann BiSecur szett: 1db HET/S 24... Bruttó ár: 49 149 Ft
Akciós ár: 44 900 Ft
Hörmann ThermoPlus 700A bejárati ajtó – Antracitszürke

Hörmann ThermoPlus 700A bejárati ajtó – Antracitszürke

Típus: Hörmann ThermoPlus 700A. Méretre gyártva: Minimum méret: 875 x 1875mm -- Maximum méret: 1250 x 2250mm. Szín: kívül-belül azonos, antracitszürke - RAL7016. Felület: kívül-belül azonos, selyemmatt – Silkgrain. Kivitel: befelé nyíló - DIN balos vagy j

Ajtólap
A kiváló ThermoPlus ajtók teljesen egysíkú felülettel, 65 mm vastag, belső szárnyprofilos és vastag falcos acél ajtólappal rendelkeznek. A belül is teljesen egysíkú felület úgy hat, mint egy lakótéri belső ajtó, és harmonikusan illeszkedik otthona belső ajtóinak hangulatához.

 

Szárnyprofil
A többrétegű alapanyagból készült szárnyprofil révén jobb a hő-gát és nagyobb a stabilitás. Ezáltal az ajtólap vetemedése hosszabb távon is kizárható.

 

Hőszigetelés
A PU-kihabosított ajtólapnak és a hő-hídmentes kivitelnek köszönhetően a ThermoPlus ajtók az Ön otthonának nagyon jó hőszigetelést biztosít.

UD‑érték 1230 × 2180 mm-es méret esetén: 0,87 W/ (m²·K).

 

Tok
Roundstyle A3 kivitelű, hő-hídmentes, 80 mm-es alumínium blokktok.

 

Tömítés
20 mm magas, hő-hídmentes, dupla tömítéses alumínium-műanyag háromszoros tömítettség küszöb csökkenti a hő-veszteséget. A lábrésznél szél és vihar elleni védelmet nyújt a kiegészítő kefetömítés.

 

Üvegezés3-rétegű, hőszigetelt. Kívül VSG biztonsági üveg, középen homokszórt Float átlátszó, belül ESG átlátszó.

Mind a belső, mind a külső oldalon biztonsági üvegezés van: ha egyszer a betét mégis kitörne, akkor az éles élek nélküli apró darabokra esik szét – így jelentősen csökkentve az Ön és családja sérülésének veszélyét.

 

KilincsKívül HB 38-2 hosszúkás nemesacél fogantyú, belül U-alakú nemesacél kilincs.

 

5-ponton záródó biztonsági zár
Így biztonságban érezheti magát otthon: 2 kónuszos forgó retesznyelv befordul, 2 kiegészítő csapzár és 1 zárretesz betolódik a tok zárlemezébe, és az ajtólapot erősen a tokhoz húzza. A Soft-zárnyelv révén az ajtó nagyon halkan záródik.

 

Csendesen záródó zárnyelv

 
 

Zárretesz

 

Forgónyelves reteszelés biztonsági csappal. Alapkivitelben a lehető legjobban felszerelve, mert a márkaminőség a döntő a részletekben is.

 

Biztonság a pántoldalon. Jó, ha a négy fal között biztonságban tudhatjuk magunkat. Ezért  a  ThermoPlus ajtók a pántoldalon kiegészítő biztosítással rendelkeznek, így az ajtó kiemelése gyakorlatilag lehetetlen.

 

Hengerzárbetét. Alapkivitelben 5 kulccsal szállítva. Vész- és veszélyfunkcióval, azaz az ajtó akkor is zárható, ha egy kulcs belülről a zárban maradt.

SZÁLLÍTÁSI DÍJAINK

  • Súly: 72
  • Garancia időtartama: 5 év

Kapcsolódó termékek

Áraink bruttó árak, az ÁFÁ-t már tartalmazzák!

Vissza az előző oldalra