Céginformációk

Garázskapuk, kaputechnikai berendezések kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával, és telepítésével foglalkozunk. A Hörmann márkatermékek meghatározó képviselői vagyunk, mind a lakossági, mind az ipari megrendelők szolgálatában.

Társaságunkat 1982 – ben alapítottuk, az első garázskapuk beszerelését 1983-ban végeztük a Zalai Nyomdában (Scandoor kapuk). Az azóta általunk értékesítésre-, és szerelésre került garázskapuk száma elérte a 12000 db – ot, a garázskapunyitó automatiké a 8000 – et, a kertkapunyitó automatikáké pedig a 4200 – at.
Termékeink 90 % - a Hörmann termék, ennek köszönhetően a meghibásodási százalék minimális-, ezrelékben kimutatható. A nagymértékű vevői megelégedés által folyamatosan nő visszatérő vásárlóink száma.

 

       Raktárunk: Teskánd, Petőfi Sándor u. 84.                      Raktárunk  

Tevékenységünk felöleli a kaputechnika teljes spektrumát:

 • garázskapuk,
 • ipari kapurendszerek: redőnykapu, PVC gyorskapu, rakodástechnika, rámpa, szalagfüggöny, automata portálajtó, garázskapu mozgató motorok, tolókapu,
 • szárnyas-nyíló kertkapu mozgatási rendszerek,
 • kovácsoltvas termékek,
 • kapuvasalatok,
 • beltéri -, tűzgátló -, biztonsági ajtók,
 • többcélú kültéri ajtók,
 • sorompók,
 • parkolásgátlók forgalmazásával, és szerelésével foglalkozunk.

Gyártunk lakossági, valamint ipari-, kovácsoltvasból készült kertkapukat, kerítéseket is.

A HÖRMANN Kft, a MASCO Kft, a LIFE Home Integration, és a KLING Kft. kiemelt partnere vagyunk.

Felvonó – üzletág:

 • Személy- és teherfelvonók,
 • emelőberendezések,
 • mozgássérült felvonók szerelésével , karbantartásával , felújításával , karbantartás szakszerűségének ellenőrzésével is foglalkozunk.

Szolgáltatásaink:

 • Helyszíni felmérés
 • szaktanácsadás
 • árajánlatadás
 • az általunk forgalmazott termékek szállítása / beszerelése / karbantartása kovácsoltvas kapuk , udvari toló- és szárnyas kapuk gyártása, automatizálása felvonók karbantartása / javítása / felújítása / alkatrész-pótlás

Kertkapuk, kerítések, garázsajtók, kapunyitó rendszerek

Nincs annál szebb, mint amikor harmonikus összhangban van a ház a kerítéssel, kertkapuval, s garázsajtóval.

A Liftgenerál partnere lehet abban, hogy ezt a harmóniát megteremtse maga, s háza körül.

Kertkapu tervezés, kivitelezés, automatizálás igény szerint egyedi méretben, formatervezésben, legyen szó toló kapuról, szárnyas kapuról, vagy egyedi kivitelezésű kovácsoltvas kertkapuról.

(Toló kapu, úszókapu, szárnyas kapu, szekcionált garázskapu, garázsajtó, kapu mozgató automatikák, távvezérlés, garázs nyitó automatikák, toló kapu mozgató motorok, szárnyas kapu vezérlés, távirányítók.)

Kapumozgató elektronikák széles választéka biztosítja az Ön nyugalmát (biztonság) és kényelmét (távvezérlés) otthonából ki- és bejárását!

Kertkapu automatizálás

Tolókapu meghajtásáraválassza a Hörmann LineaMatic tolókapu meghajtó automatikát. Állítható magasság, üvegszál erősítésű műanyagok, és időjárásálló elektronika a megbízható társa a mindennapok kényelmesebbé tételében.

Szárnyaskapu mozgatáshozlegjobb megoldás a Hörmann RotaMatic szárnyaskapu meghajtó rendszere. Keskeny kialakítása, professzionális megjelenést kölcsönöz.

Komfortérzetét távvezérlés és infrasorompók (fotocellák) biztosítják ezen megoldásokkal.

Már meglévő bejárati ajtó/kapu –jához utólag is beszerelhető lehetőségeket biztosítunk.

Garázskapuk

A következő Hörmann garázskapu automatizálási megoldásokkal állunk több évtizedes kaputechnikai tapasztalattal ügyfeleink rendelkezésére:

Billenőkapuk, Szekcionált kapuk, Redőnykapuk.

Billenőkapuk

Az acél tokszerkezet garantálja az időállóságát, professzionális kivitelezésének köszönhetően akár falsík mögé is beépíthetők, sőt az épület stílusához igazodó mintával szolgálja az esztétikus megjelenést is.

Szekcionált kapuk


A szigetelt, többféle vastagságú kivitelben készült garázskapu lapok tűzihorganyzott acél lemezből készülnek, és purhab kitöltés biztosítja a jó hőszigetelést a lamellák között és a gumitömítés mellett.

Redőnykapuk

A Hörmann Rollmatic redőnykaput akkor válasszuk, ha a garázs mennyezetét más célra karjuk használni, vagy egyéb okokból nem alkalmas a felfüggesztésre. A redőnykapu
egy zárt tokba tekeredik fel. Szigetelt acéllamellákból áll és egy oldalra
helyezett motor hozza működésbe.

A Hörmann garázskapuk többféle felülettel és színválasztékkal biztosítják a választás szabadságát (Nyomott faerezet, selyemfény, mikrobordás, famintás (fóliás), Titan Metallic szín (szintén fóliás)), és akár valódi fa kapulappal is kérhetőek (szigeteletlen fa kapulap, Hemlock, illetve északi lucfenyő alapanyagból).

Partnereink:

  

 

Sajtóközlemény: KOMPLEX VÁLLALKOZÁSFEJLESZTÉS a LIFTGENERÁL KFT-NÉLGOP-2.1.1-12/B-2013-0111

2013.08.15-2014.05.01.

 

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT LETÖLTÉSE